Ugrás a tartalomhoz

Office 2019 vs. Office 2021

Office 2019 vs. Office 2021
Nint .hu|

A Microsoft Office termékcsalád évről évre fejlődik, és a felhasználóknak lehetőségük van választani a régebbi és az újabb verziók között. Két népszerű verzió, az Office 2019 és az Office 2021, sok kérdést felvet a vásárlás előtt. Ebben a cikkben összehasonlítjuk a két verziót, hogy segítsünk a legmegfelelőbb választásban.

1. Új funkciók

Office 2021:

  • Az Office 2021 a legújabb verzió, és számos új funkcióval bővült. A felhasználók élvezhetik a dinamikus tömböket az Excelben, amelyek lehetővé teszik a bonyolultabb számításokat és adatelemzést.
  • A Word és az Excel új, fejlettebb együttműködési lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik a valós idejű szerkesztést más felhasználókkal.
  • A prezentációkhoz is új eszközök állnak rendelkezésre, amelyek segítenek a kreatívabb megjelenés elérésében.

Office 2019:

  • Az Office 2019 néhány új funkciót tartalmaz, mint például a letisztult grafikai lehetőségek és a frissített sablonok, de ezek nem olyan átfogóak, mint a 2021-es verzióban.
  • Az Excel új diagramtípusokkal gazdagodott, de az újabb fejlesztések és az együttműködési lehetőségek korlátozottabbak.

2. Teljesítmény és stabilitás

Mindkét verzió kiemelkedő teljesítményt nyújt, de a 2021-es verzió optimalizálásai miatt jobban alkalmazkodik a felhasználói igényekhez, különösen, ha nagyobb fájlokkal és összetett számításokkal dolgozunk.

3. Támogatás és frissítések

Office 2021:

  • A Microsoft hosszabb távú támogatást kínál a 2021-es verzióhoz, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a legújabb biztonsági frissítések és hibajavítások időben elérhetők lesznek.

Office 2019:

  • A 2019-es verzió támogatása fokozatosan csökken, és bár a legfontosabb frissítéseket továbbra is megkapja, a jövőbeli új funkciókra való lehetőség korlátozottabb.

4. Ár

Az Office 2021 ára általában magasabb, mint a 2019-es verzióé. Az új funkciók és a hosszabb távú támogatás a 2021-es kiadás árának emelkedését tükrözi. Ha a költségkeret korlátozott, a 2019-es verzió költséghatékonyabb alternatívát kínálhat.

5. Melyiket válasszuk?

  • Ha a legújabb funkciókra és a hosszú távú támogatásra van szükség, az Office 2021 a legjobb választás.
  • Ha a költségek minimalizálása a cél, és az alapvető funkciók elegendőek a munkához, akkor az Office 2019 is megfelelő megoldás lehet.

Összegzés

Mindkét verzió kiváló eszközöket kínál az irodai munkához, de az Office 2021 jelentős előnyöket nyújt az új funkciók és a hosszabb távú támogatás révén. A választás a felhasználó igényeitől és költségvetésétől függ. Bármilyen kérdésed van a vásárlással vagy a termékekkel kapcsolatban, ne habozz keresni minket!

Vissza a blogba
Talán tetszeni fog