Ugrás a tartalomhoz

Minden játékfejlesztő cégnek ezt kellene tennie!

Minden játékfejlesztő cégnek ezt kellene tennie!
Nint .hu|

Új Steam Funkció: Steam Families – Közös Játékélmény Családi Körben

A Steam új funkciója, a Steam Families, lehetőséget biztosít arra, hogy a családtagok közösen használják egy felhasználói fiók könyvtárát, egyéni profilokkal és beállításokkal. Az újítás a játékosok számára nemcsak a játékok megosztását teszi egyszerűvé, hanem a családon belüli tartalomhasználatot is biztonságosabbá és áttekinthetőbbé.

Hogyan működik?

A Steam Families funkció segítségével a fő fióktulajdonos meghívhat más családtagokat, akik saját profiljaikban férhetnek hozzá a közös könyvtárhoz. Így mindenki megtarthatja személyes beállításait, eredményeit, de közösen élvezhetik a megvásárolt játékokat.

Kiemelt Funkciók

  • Játékmegosztás: A családtagok hozzáférhetnek a közös játékokhoz, anélkül, hogy külön meg kellene vásárolniuk azokat.
  • Szülői felügyelet: A szülők részletes szabályozási lehetőségeket kapnak, hogy mely játékokhoz férhetnek hozzá a gyermekek.
  • Egyéni beállítások: Minden családtag saját beállításokkal rendelkezik, személyre szabhatja játékélményét.
  • Könyvtár felügyelete: A fő fióktulajdonos irányítja, hogy mely családtagok férhetnek hozzá a közös könyvtárhoz.

Előnyök

Ez a megoldás nemcsak költséghatékony, de nagy rugalmasságot és biztonságot kínál. A Steam Families segítségével megszűnik az a probléma, hogy egy családban több fiók tulajdonosa is külön-külön megvásároljon ugyanazokat a játékokat. Mindezek mellett az egyéni teljesítmények és mentések elkülönítve maradnak.

Hogyan Aktiválható?

A funkció aktiválása egyszerű. A Steam beállításaiban, a Családi megosztás menüpontra kattintva adhatók hozzá a családtagok.

Steam Families és a Jövő

Ez a funkció nagy lépést jelent a Steam közösség számára, mivel segít megosztani a játékokat a családon belül anélkül, hogy többször kellene megvásárolni azokat.

További információkért nézd meg a Steam hivatalos bejelentését.

Vissza a blogba
Talán tetszeni fog